2020-10-09
收工約了好姊妹飯聚,就去附近搵食,大家都想食台灣麵,就的起心肝排隊!等100張🤦🏻♀️好彩大肚婆俾我們坐住等🙈麻辣肉燥拌麵 $43肉燥算多,有大粒瘦肉和肉碎,好入味又唔太油,好好食!麵好彈牙,麻辣醬無得頂又唔太辣勁對jo口味,超正食到停唔到好味指數:😋😋😋😋😋麻辣牛肉牛筋麵 $69牛肉份量多又好淋好入味,湯底好濃厚,加了$3轉關廟麵,比平時粗身,還是喜歡幼麵多d好味指數:😋😋😋😋😋芝士肉鬆蛋餅 $42蛋餅好煙韌又有蛋香,入面有滿滿的肉鬆,好好食!口感一流,大推好味指數:😋😋😋😋😋台式炸大腸 $39洗得好乾淨無個種up得味,炸到好香口,外皮脆口,腸又軟綿綿,口感不錯!jo點麻辣醬好好食🤤好味指數:😋😋😋😋😋桂圓紅棗茶 $12野飲就相對失色d,味道普通,好淡味,正常啦好味指數:😋😋😋食完都十點幾出面還有好多人等位,呢間真係超有人氣,我覺得係好食的,麵和麻辣做得好出色,如果喜歡食台灣麵都值得一試,但要有心理準備去排隊
麻辣肉燥拌麵 $43
麻辣牛肉牛筋麵 $69
芝士肉鬆蛋餅 $42
台式炸大腸 $39
桂圓紅棗茶 $12
野飲就相對失色d,味道普通,好淡味,正常啦
好味指數:😋😋😋