2024-05-30 590 views
之前睇YouTube 見到有介紹過呢間餐廳咁岩入開黃大仙就試下啦🤩入到黎食lunch 食左幾樣野:馬來鮮蝦炒貴刁:貴刁炒得幾惹味😋食到一半加d辣醬一齊食都唔錯👍🏻蝦食落都彈牙😚但食到最後會覺得有少少咸🤫娘惹蘿蔔糕:其實姐係同炒貴刁用嘅材料一樣所以味道都差唔多😂但蘿蔔糕比較多粉,食唔到本身蘿蔔糕嘅味🥲安格斯肥牛魚蛋喇沙:喇沙湯底偏creamy 😋係我最鐘意飲果種喇沙所以飲左好多啖🤩肥牛用料唔錯食落有牛味🤤斑斕咖央多士:咖央味道唔錯唔會太甜,但塊牛油好邪惡呀😍多士都脆但略嫌唔夠熱🤫如果再熱d可以夾融d牛油會仲正🤤因為黎食lunch佢有lunch set 所以仲有2杯野飲送😎個人好推介個喇沙🤩唔怕肥可以叫埋個多士🫢可惜冇機會試到佢其他星馬菜🥹下次有機會想再黎試下其他菜式🤫味道:7.5/10價錢:8/10服務:7/10環境:7/10

味道:7.5/10
價錢:8/10
服務:7/10
環境:7/10
$200 (Lunch)