2022-06-29
💸人均消費: $50-70🌿評分: 3/5🈚️加一服務費心血來潮想食車仔麵類嘅嘢🤔經過見到咁正嘅佈置🌟又咁啱醒起之前喺OpenRice收藏呢間黃到金嘅港式拉麵🍜冇理由唔入去懲罰下佢💛✰3餸+粉麵(湯) ($42)🧶嗌咗魷魚鬚🦑+芝士腸+魚肉春卷🐠平時食麵最驚就係食食下冇哂餸😖但喺度食完全唔會有呢個問題😜魷魚鬚嘅份量超多!! 食到最尾都仲有幾條🤩湯底就嗌咗微辣🌶啱哂我呢啲食辣bb班😗以呢個價錢嚟講質素同份量都唔錯!✨🧸話佢叫嗰三款(響鈴+肥牛+漢堡扒)之中佢最鍾意漢堡扒❤️食得出有特登醃過!! 特別入味😋✰椒積雞翼(3隻) ($28)雖然價錢略貴, 但物有所值😻炸得超酥脆嘅外皮再加埋啲椒鹽喺面🤤真係超惹味😭炸完之後雞翼嘅肉都保留到肉汁✨肉質唔會變得好乾好鞋🥰✰咖哩豬皮 ($17)$17有咁多真係幾抵😂但咖哩味有啲淡🥲可能係因為就咁淋上面&豬皮未隔哂水😔如果啲汁再杰翻🤏🏻又或者用咖哩汁炆豬皮應該會好食好多😫
🌿評分: 3/5
🈚️加一服務費
✰3餸+粉麵(湯) ($42)
✰椒積雞翼(3隻) ($28)
✰咖哩豬皮 ($17)