📍土瓜灣 𝚃𝚘 𝙺𝚠𝚊 𝚆𝚊𝚗❝黎食甜品實冇錯🍰😎每日menu都唔同❤️‼️開心果曲奇 • 粟米 Basque • 柚子 Basque❞觀望左一排既cafe😍伊間 @imacoffee.hk 係 @goodday.hk 姊妹店 我一直都比佢既甜品吸引 超多款 日日既甜品品項都唔同❤️可以留意佢地ig story或者dm佢地問下有咩款😚不過佢地咁多款一定有岩口味既! 會再訪✌🏻💚開心果忌廉芝士曲奇 $50好大塊要share!🙈初頭食中間creamcheese開心果味都濃 仲有粒粒開心果碎😚但食多幾啖就會係creamcheese味同曲奇牛油香更重😳曲奇超香脆👍🏻🌽粟米巴斯克 $50Show me your basque!😆係粟米忌廉濃湯味 粟米同奶香都重 超creamy!🍊高知縣柚子巴斯克 $50清新既一款 好清香柚子味 仲有少少柚子皮顆粒😎🍫India 70% Chocolate Set $75係"新出,menu未有”既招徠🤣老闆娘提醒左我地會係味蕾大衝擊🤯果然如此! 右面係用水沖既朱古力(無奶)超濃郁可可味 帶超強烈fruity酸味(少少那喉)🫢左面係果香可可茶 用黎中和強烈既感覺 店員教我
📍土瓜灣 𝚃𝚘 𝙺𝚠𝚊 𝚆𝚊𝚗

🍊高知縣柚子巴斯克 $50
清新既一款 好清香柚子味 仲有少少柚子皮顆粒😎

柚子巴斯克

🍫India 70% Chocolate Set $75
喉)🫢左面係果香可可茶 用黎中和強烈既感覺 店員教我地飲一啖左邊飲一啖右邊🤓不過我地覺得濃到要間唔中飲水💦🤣

India 70% Chocolate Set

💬我一定會再訪(係夾岩時間既緣份🥺)好想試埋開心果cheesecake甘薯basque同其他甜品😎

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍伊間珈琲
土瓜灣馬頭圍道63號啟岸地下15號舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_土瓜灣

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦 /𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_甜品
粟米巴斯克