2020-05-16
黃店 💛 #芝加哥串燒酒場 #DragonBar #大埔今日爸爸生日,我哋一家人就黎咗大埔呢間Bar食嘢😋 芝加哥係喺太和站附近有兩間芝加哥,一間係食串燒(太和中心),另一間係食西餐(美豐大廈)嘅,我哋就去咗西餐嗰間。媽咪叫我一定要寫:waitress好有禮貌、服務好好👍🏻🐣 芝士蘑菇雞翼 ($58/4隻)前菜方面,店員推介咗呢款新菜式,係餐單冇嘅,既然有隱藏餐單,一定要試吓啦😆 廚師將芝士同蘑菇饟咗喺雞翼入面,咬落去除咗啖啖肉之外仲好有芝士蘑菇嘅香味,好豐富嘅口感!🍳 黑松露炒蛋 ($38)炒蛋我哋揀咗半熟,加埋超級多黑松露醬超香超好味🤪🍛 黑松露意大利飯配帶子 ($118)身為黑松露fans嘅我當然又要再叫黑松露啦😆 黑松露意大利飯一上枱就勁香!上面有兩粒超大粒嘅帶子,好抵食!份量都好大份🤤🥂 Apple Cider ($48 normal hour)Apple cider 係用咗Magners嘅,比飲開嗰隻酒味出啲香啲,讚😋
媽咪叫我一定要寫:waitress好有禮貌、服務好好👍🏻
🐣 芝士蘑菇雞翼 ($58/4隻)
🍳 黑松露炒蛋 ($38)
炒蛋我哋揀咗半熟,加埋超級多黑松露醬超香超好味🤪
🍛 黑松露意大利飯配帶子 ($118)