2015-12-01
幾年前試過荃灣既outback覺得麻麻地,但今次friend話想試下銅鑼灣呢間分店.入到去,waiter既服務態度麻麻,可能因為太多人,佢地吾係好想理我地. 呢間既環境比荃灣分店更西式, 有酒吧同電視. 我地一人喊一個餐,有餐包,沙律/湯, main course & 2 side dishes.餐包係出名既黑糖麵包, 配軟滑既cream cheese, 甜度岩岩好, 食到吾想停, 所以我地喊多左個包 前菜我地都喊左. 我好鍾意呢個salad既菜好新鮮,好爽. 食完覺得好健康.西冷牛扒配新蝦蘑菇 + sweet potato and coleslaw平時食牛扒一係無汁一係黑椒汁,第一次配忌廉汁,又幾好食.個扒無咩特別,吾係好差, 但又吾係特別好食.sweet potato可以再bake耐d. 但Coleslaw麻麻地,吾係好夠salad dressing,食到有d dry.特色西冷牛排 + rice pilaf and baked potatoordered左medium well既西冷. 但個扒好軔,好多筋,有d難吞! 個飯吾係平時我地食開既味道,呢個係印度飯, 係比較濕身.我覺得吾
特色西冷牛排 + rice pilaf and baked potato ordered左medium well既西冷. 但個扒好軔,好多筋,有d難吞! 個飯吾係平時我地食開既味道,呢個係印度飯, 係比較濕身.我覺得吾錯, 但我個friend食吾慣. 但Baked potato吾錯, 有bacon粒,咸咸地,幾好食.
見到menu既appetizer好吸引.但一人一個main course都已經好飽.下次黎一定要試下appetizer!