The Pearl

2023-06-28 693 views
呢間喺尖沙咀嘅餐廳😍 bookmark 左好耐❤️ 佢哋嘅裝修係用黑色為主🥰 再加埋啲藝術嘅擺設😊 好有格調👍🏻覺得佢地整體食物質素都好好❤️ 好有驚喜👍🏻 相對來講價錢唔算貴🥰香煎北海道帶子($108)兩個前菜嘅擺款都好靚😍 帶子係刺身級,煎到半生熟狀態🥰 個底仲墊左牛油果蓉🥑 面頭有小小麵豉醬,味道好特別❤️ 我自己幾鍾意呢個配搭👍🏻煙三文魚芝士卷🧀 ($98)三文魚捲住海帶、青瓜🥒同埋忌廉喺入邊🥰 面頭仲有啲三文魚子😍 加咗海帶呢個配搭好特別❤️ 成個口感提升咗👍🏻 整體感覺幾清新🌿烤澳洲羊西冷🐏 ($158)羊西冷顏色粉嫩🥰 肉質好軟熟😍 配埋個燒汁😊 好食😋 側邊仲去咗好多配菜🥬 有個超細粒嘅茄子超可愛❤️ 仲有蕃茄仔🍅 同青豆😍燴澳洲牛面頰🐃 ($328)牛面頰超軟熟超入味👍🏻 紅酒燒汁味道濃郁❤️ 側邊仲去咗個炸著球🥔 外脆內creamy🥰First night ($88)係mocktail 黎🥰 熱情果加提子汁🍇 味道酸酸地,我自己幾鍾意,感覺好開胃❤️First kiss ($88)同樣都係mocktail😍 玫瑰花茶加蘋果汁🍎 蘋果汁比較濃加淡淡玫瑰香❤️

香煎北海道帶子($108)

煙三文魚芝士卷🧀 ($98)

烤澳洲羊西冷🐏 ($158)
烤澳洲羊西冷

燴澳洲牛面頰🐃 ($328)

First night ($88)

First kiss ($88)
Type of Meal
Dinner