2020-05-24 1585 views
黑衫四眼男經理服務簡直一流, 見高拜見底踩! 完美展示雙面人.事緣係咁我今日1點去攞枱咁酒樓等枱本身好合理,咁我攞咗飛一路等,一路見到有人出嚟,但係一路有遲過我哋嘅人一路入去 , 咁係我等到1:30 我入去問呢個經理 點解一路有遲過我哋嘅人俾我哋早入去. 呢個經理竟然同我講 前面有10幾張訂枱,訂枱客人係優先. 咁我同佢講我都明白,咁我問佢仲有幾耐可以入, 佢同我講仲有一張就到我哋, 好咁我信多佢一次, 結果梗係冇令你失望 呢個時候嚟咗個佢嘅熟客(我估:一嚟到就叫晒咩太咩太) ,結果一有客走有枱即刻安排那位小姐入座. 我當場即刻行入餐廳走去同個經理講 又話下一張到我哋 結果呢? 結果就係佢又同我講訂枱優先. 跟住我話佢喺餐廳門口同佢爭論 結果即刻有枱 終於搞到兩點終於可以入座,仲要張枱一早Set Up 好根本就有空枱. 諗住留俾佢啲熟客.其實自問每一兩個禮拜都嚟幫襯, 一路都知呢個經理係有問題,但其他員工服務質素其實好好 食物水平亦唔錯 ,所以一路都冇乜嘢但係就係呢個有問題嘅經理,搞到我今日忍唔住要打這篇文章.希望你來唔會遇到呢啲咁嘅嘢同埋唔好俾呢個經理service 你咁就冇問題了。
黑衫四眼男經理服務簡直一流, 見高拜見底踩!
完美展示雙面人.