一行10人要想星期日喺油尖旺區飲茶,因為有長者,要坐得舒服,冇時限,交通方便,食物質素不錯。我哋搵咗幾間,終於決定嚟「客家好棧」。雖然好耐冇幫襯,以前食開都覺得此品牌嘅質素都有保證,好彩最後證明冇揀錯!酒樓開11點,我哋10:45打電話問,對方叫我哋唔使咁早到,因為師傅要食飯,估計食品要11:30後先有不過我哋已經在途中,照樣11點到。其實揀下點心吹下水,又唔覺要等好耐😁呢度點心有好多選擇,價錢好平民,忍唔住就點咗好多,味道都可以接受。大家都話可以再嚟食,非常滿意值得讃嘅係服務,每位員工都好有禮貌,又主動收拾食完嘅碗碟,好難得!我哋坐咗成兩個鐘,酒樓都只係坐咗一半人左右,好多「吉」枱 希望香港人多啲留港消費,支持下香港經濟,支持飲食業啦!

我哋坐咗成兩個鐘,酒樓都只係坐咗一半人左右,好多「吉」枱
希望香港人多啲留港消費,支持下香港經濟,支持飲食業啦!
2024-07-21
$120 (Lunch)