2016-11-15 1004 views
睇到雑誌介紹,知道係灣仔,但始終唔就腳,成日想試都冇機會。公司安排到灣仔上堂,上堂地點就係龍蝦批隔一條街,梗係唔放過大好機會去試啦。依個龍蝦湯批,一個售價$30,如買五個送一個。Size就同平時d雞批大dd,其實都幾貴。味道:外脆,中間注滿龍蝦汁(但可以再多d)有兩舊細細龍蝦肉,整體味道我同事話鹹左少少,但都好味,我又覺得唔鹹喎(既然係咁我要買多次食試真d先🙊),同埋個批溫度可以再熟一點。我都外賣左件比老公食,影左張比佢睇,未話比知係咩黎時,佢問係咪蝦干批😑睇番張相又幾似喎近日發現上環信德中心美心餅店都有得賣,仲要賣平$2

近日發現上環信德中心美心餅店都有得賣,仲要賣平$2
2016-11-14
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$30 (Dinner)