晚飯唔想食太貴 同埋想搵啲小店feel啲既見到openrice話呢度既龍蝦湯好正 今日就黎試下啦舖頭係喺外面點完餐先入去搵位坐既點左個$48龍蝦湯3餸糼面 (蘿蔔 紫菜 墨魚手指)入去坐低左 感覺上佢地有少少混亂 佢地比錯左餸我 我又一時間反應唔切 唔記得自己叫左啲咩 LOLanyway最後食得了個龍蝦湯好清甜 真係飲得出龍蝦味的 鮮味嗰種!至於個面就無咩特別啲餸呢 蘿蔔係真係好清甜 見佢個廣告話佢地啲蘿蔔會"pai"到好入 睇黎係真的 因為蘿蔔既口感唔錯紫菜係我今次特登揀的 平時出去食面我都唔會揀紫菜 因為有好多時啲湯都有味精紫菜就會吸哂啲味精味 但今次就係特登叫既 因為想佢吸下啲龍蝦湯嘛哈哈!墨魚手指就無乜特別 但食得出係味精味嗰種...睇啲人講話村爺爺呢度既和牛油滷水汁都好正 但我對滷水汁無咩研究 佢枱面上張紙教人試完個湯就可以加啲滷水汁喺個湯度 會仲正 但我就唔太喜歡咁樣 加完我唔太食得出咩味- -我都係喜歡就咁龍蝦湯多啲總括黎講四十幾蚊係幾抵既 真心覺得龍蝦湯唔錯 但服務方面希望可以改善下 一邊食一邊望住佢地 都覺得佢地有少少混亂 但當時舖頭唔算太多人 都叫做滿座既 但kee
晚飯唔想食太貴 同埋想搵啲小店feel啲既
見到openrice話呢度既龍蝦湯好正 今日就黎試下啦

舖頭係喺外面點完餐先入去搵位坐既
點左個$48龍蝦湯3餸糼面 (蘿蔔 紫菜 墨魚手指)

anyway最後食得了
個龍蝦湯好清甜 真係飲得出龍蝦味的 鮮味嗰種!
至於個面就無咩特別
墨魚手指就無乜特別 但食得出係味精味嗰種...

總括黎講四十幾蚊係幾抵既 真心覺得龍蝦湯唔錯
但服務方面希望可以改善下 一邊食一邊望住佢地 都覺得佢地有少少混亂 但當時舖頭唔算太多人 都叫做滿座既 但keep住唔洗等位 所以應該可以再做好啲
2017-07-22
$50 (Dinner)
  • 龍蝦湯車仔面