同屋企人開心去食1蚊雞,食物好食和超值,但短髮姓梁女經理態度惡劣,到處罵人👎👎👎。客人多職員少,我們明白員工辛苦。唯有攞熱水壺呀,收碟都自己黎,本來想去自助醬料吧度攞少少豉油和辣醬,點知短髮黑面姓梁女經理見到我立即破口大罵,"大聲喝問我坐邊張枱,醬料每碟收費$5,話我攞左2碟要收$10蚊。"我係稻香食左好多年都未聽過自助醬料吧要收錢(除左攞飲品糖水要收錢外,但我冇攞過)。我亦見唔到餐牌及醬料吧有寫價錢,真係唔知係咪女經理唔想人攞就隨口亂up!如果咁貴不如去搶,雞先1蚊,原來醬料要每款$5! 我最後冇攞,一肚氣返回自己枱,見其他客都係自己攞醬,都冇人罵⚠另外,聽到隔離枱幾個老人家叫左套餐,再叫1蚊雞,食唔哂d雞問侍應可否帶走,同樣被大聲惡罵,大聲到隔幾張枱都聽到,侍應罵佢地:"唔可以帶走,一定要食哂佢,有閉路電視影住你地架!"嚇到婆婆眼紅紅,驚到食唔落都隔硬吞!我們明白1蚊雞係只限堂食,但大可細聲善意告知,唔洗當眾蝦老人家!總結,客觀講1蚊雞同其他小菜都好食同性價比高,但員工態度惡劣,食到一肚氣👎
同屋企人開心去食1蚊雞,食物好食
和超值,但短髮姓梁女經理態度惡劣
,到處罵人👎👎👎。

總結,客觀講1蚊雞同其他小菜都好食
同性價比高,但員工態度惡劣
,食到一肚氣👎