在尖沙咀帝國中心的心臟地帶,「紅葉茶屋」以其日式風情和精緻美食,食物選擇好多,價錢又性價比高。10月31號晚上啲員工服務好好,值得一讚!!店內以木質和咖啡色調為主,營造出柔和而舒適的用餐氛圍。叫咗兩個主食:吉列豬扒滑蛋丼,金黃酥脆的豬排與柔軟滑嫩的蛋液交織出一場味覺盛宴。每一粒米飯都吸滿了豬排的香與蛋的鮮味。和牛肉壽喜燒定食,牛肉的細膩與醬汁的濃郁完美融合。配以新鮮的蔬菜和豆腐,營養均衡。另外叫咗個小食,炸牛肉薯餅,精選優質牛肉與馬鈴薯的完美結合,外層炸至金黃酥脆,內裏則是肉質鮮美與土豆綿密的和諧統一。另外呢度嘅甜品好出色,好多款都唔知揀邊樣好,我哋叫咗個芒果雪糕窩夫好好味!!另外個餐都配飲品,叫咗冰檸檬紅茶,清新的檸檬酸甜與紅茶的線大相得益彰,冰涼的觸感為炎炎夏日帶來一絲清涼。

店內以木質和咖啡色調為主,營造出柔和而舒適的用餐氛圍。

叫咗兩個主食:

Type of Meal
Dinner
  • 牛肉壽喜燒定食
  • 和牛肉壽喜燒定食
  • 豪華吉列定食(豬扒&廣島蠔)