2024-06-24 226 views
前晚同媽咪揀咗人氣嘅level4 套餐,套餐包括澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、海鮮等,夠曬豐富。而且仲有120分鐘,時間充足,唔洗趕住咁食。店鋪座位空間闊落,坐得舒服。我地揀咗個番茄湯底,番茄味濃,酸酸甜甜,好開胃。不一會兒,店員已經將套餐嘅食物送到,唔夠可以掃QR CODE再無限追加。喺自助區裡面仲有各式丸子、蔬菜、飲品、甜品、水果等可以自行挑選,食物種類非常豐富!現時餐廳做緊泰式主題,有唔少泰式主題嘅食物,例如:榴槤撻、榴槤炸彈、炸鮮奶、榴槤糯米糍、泰式奶茶雪糕等等。平時對榴槤無咩特別喜惡嘅我,都覺得味道唔錯,值得試下~

level 4澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、海鮮

榴槤撻、榴槤炸彈、炸鮮奶

榴槤撻、炸鮮奶

泰式奶茶雪糕

level4 海鮮

榴槤炸彈

2024-06-20
$370 (Dinner)
level 4澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、海鮮
榴槤撻、榴槤炸彈、炸鮮奶