元朗國既平價雞煲超平 超好食 ๏ ⌔̮ ๏ 依加睇完啲相都想再食多次呀總共有44個餸可以任食 有啤酒 樽裝茶同罐裝飲品任飲(有我最愛既涼粉爽 飲左起碼7罐 (Ф∀Ф)糖份超標呀)同行有幾個大食既男仔想叫多半隻雞食 問店主幾錢 店主好好好好好人 (*≧∀≦*)免費加左半隻雞比我地食雖然話2小時放題 但我地食多過2個鐘都無趕我地走 keep住食點餸紙每次只可以✔️10樣 不過每次黎既份量都唔一樣 例如我地order左幾次粟米 有時黎2舊 有時黎4舊 其實都唔知店家既standard 每次係擺幾多食材比客人 ʕ◉ᴥ◉ʔ但我地同行7個人都食到飽飽錦走 鍾意佢夠平 鍾意佢有人情味 鍾意坐outdoor大排檔既風味(如果太暗 店家會放枱燈比客人用 夠曬體貼)

元朗國既平價雞煲

超平 超好食 ๏ ⌔̮ ๏ 依加睇完啲相都想再食多次呀