2021-12-05
希望大家可以抽出您地寶貴ge 2-3分鐘時間睇下我下面想講ge嘢🙏🏻🙏🏻 以下落嚟講ge嘢係依間餐廳老闆同我講ge嘢,大家可以選擇信唔信佢,但我係揀咗信佢。我啱啱見佢自己都講到眼濕濕,都唔知點安慰佢🥲。依間黃店💛係14日內就會因租約期滿而被逼遷,老闆開左依間餐廳3年,先後經歷左社會運動同疫情,佢成副心血同身家都放左係依間餐廳,如果真係要結業,都唔知佢可以點。所以係依兩個禮拜希望大家有時間ge話就去幫襯下啦,啲野食係幾好食架🥰。我知疫情下結業ge黃店真係好多,但我第一次sort of親身感受到佢地ge無奈,真係覺得心情有啲沉重,希望真係可以做到啲嘢去幫下佢。老實講,我唔知我上面依段說話最尾可以叫到幾多人嚟幫襯依間餐廳,可能一個人都無,但我真係好希望就算大家無幫襯到依間黃店,都幫下其他小店,等佢地可以捱過依次疫情🙏🏻。----評價🗣價錢💰:🌕🌕🌕🌕🌑味道😋:🌕🌕🌕🌕🌑環境🏡:🌕🌕🌕🌗🌑啲野食係高質ge,我friend都讚不絕口。肉質好鮮嫩,同埋啲調味做得好出色,唔會太重味,好好食😋😋,不過佢ge牛小排就整得好似生左少少🤣。店員服務態度好友善,咁啱我同我friend都唔中意食串燒, 佢真係肯
----
評價🗣
價錢💰:🌕🌕🌕🌕🌑
味道😋:🌕🌕🌕🌕🌑
環境🏡:🌕🌕🌕🌗🌑
店員服務態度好友善,咁啱我同我friend都唔中意食串燒, 佢真係肯比多份翠玉瓜串燒我地🙈🙈。
環境就比較窄,坐就坐得唔算舒服,不過就勝在依間餐廳係無限時,大家想坐幾耐都得,啱曬一班friend一路食串燒,一路傾計。
同埋啲串燒係即叫即整🤤🤤,上枱ge時候仲係熱到出曬煙😍,所以要等耐啲時間先有得食。
🍽二人套餐 : HK $468