180 分鐘鮮味放題+任食雞煲火鍋同事生日想食打邊爐,咁岩見到Openrice 做緊優惠9折$448滿足餐,買左4張平日晚上去左試~未開始打邊爐之前佢來左個雞煲(由於係任食,之後晤夠係可以繼續追加架),我地叫左中辣,個煲都真係好野味!!!之後來左一大碟刺身拼盤有鮑魚、帶子、蝦等等。鮑魚口感彈牙,紅蝦和帶子等等,成個擺設都好靚,拍得住日式高質餐廳。呢個套餐有埋一碟時令海鮮拼盤,有大大隻龍蝦,生蠔,貝殼,大蝦等等等等,都真係好豐富。我地揀左個野菌清湯,現場有超過30多款任叫任追加架火鍋配料,不同架自製泡茶/水果茶…….以任食打邊爐來講,呢間整體上都算係好高質,因為佢架牛肉類款算多而且任叫,以呢個價錢來講都真係無野可以彈….==============================新南苑私房菜尖沙咀寶勒巷3-7A號萬事昌廣場2樓1號舖
180 分鐘鮮味放題+任食雞煲火鍋

新南苑私房菜