2023-10-08 11 views
哩間拉麵好得意,裝修擺設有玩味,一個人黎仲可以同bearbrick對食🤣今期仲有$19.9餃子放題,大食人士真係要試下。🧑🏽‍🦲柴郎君🧑🏽‍🦲係鰹魚醬油湯底,湯頭清澈,飲落有高湯既感覺,鮮味融合醬油咸香👍🏻配料有銀魚仔,溏心蛋同叉燒。哩款叉燒軟熟有肉香,稍有厚度,口感不錯☑️中意拉麵有得揀硬度,人人口味不同,我同朋友都偏愛硬身麵,食起上黎更有口感。🧑🏿‍🦲黑郎君🧑🏿‍🦲黑蒜湯底濃厚惹味,同柴郎君口味截然不同,除左本身既黑蒜味之外仲加左一堆炸蒜片,湯頭蒜味突出,重口味人士會中意☑️叫左兩款小食。羽根餃子(4隻)有薄脆既圓底,餃子肉餡juicy有肉香,好食! 餃子放題食得過☑️溫泉蛋冷豆腐蛋漿同豆腐好夾,再加埋柴魚香,清爽好味😋靜岡蜜瓜梳打幾得意,真係成陣蜜瓜味,陣味又唔會太假🍈

今期仲有$19.9餃子放題,大食人士真係要試下。

🧑🏽‍🦲柴郎君🧑🏽‍🦲

哩款叉燒軟熟有肉香,稍有厚度,口感不錯☑️

🧑🏿‍🦲黑郎君🧑🏿‍🦲
叫左兩款小食。

羽根餃子(4隻)

溫泉蛋冷豆腐
蛋漿同豆腐好夾,再加埋柴魚香,清爽好味😋

靜岡蜜瓜梳打幾得意,真係成陣蜜瓜味,陣味又唔會太假🍈