2017-04-02 497 views
係openrice 搵到呢間,食評都吾差,就決定去呢間。叫左個日式餃子,呢個炸左之後最好即刻食,凍食好硬身,但餃子味道無乜特別我叫左個黑松露醬忌廉珍珠帶子天使面,呢個果然好味!網評無介紹錯!值得推介。份量適中。朋友叫左個日式鰻魚炒飯,我見啲鰻魚大大粒。朋友都話好好食,食到咁上下,個waiter 突然過黎話幫我朋友收野,問題係,都未食完...朋友叫左杯水蜜桃,因為太甜,叫侍應倒半杯走,再加啲水入去,個侍應話不如我比冰你....🙄⋯⋯最終都倒左一半再溝水...我就叫左青蘋果綠茶。個味道一般..但個杯幾得意。當晚同朋友傾到11:30先走.. 得反我地呢一台,佢地又無趕到我地走,傾計聚腳都👌🏻既!
係openrice 搵到呢間,食評都吾差,就決定去呢間。

我就叫左青蘋果綠茶。個味道一般..但個杯幾得意。
$100 (Dinner)
  • 黑松露醬忌廉珍珠帶子天使麵