其實食過幾次,印象一直都唔錯,價錢合理味道又不錯今日再到訪,不論食物定服務都真係覺得垃圾!首先,如圖所示,三個人入面只有一個人帶手套。已經唔講口罩問題,寧比人知莫比人見,門面功夫懶得做,咁不如唔好整open kitchen?食物:1. 芝士牛堡,漢堡扒勁硬,0肉汁。2. 薯條份量少左1/33. 粟米片雞塊,想像係脆口麥樂雞。跟蜜蜂芥末醬,好酸,質地奇怪嘅黏稠,希望唔係變壞。服務:無服務可言1. 行入去收銀處無人,成班圍係廚房/出餐處吹水,無打算serve你2. 出餐處嘅人係到做乜呢?食!提!子!邊工作邊飲食可能係hidden agenda,但唔supposed比人見到呀3. 拎外賣時,望到app顯示可拎得,自問正常show個外賣number查詢係咪拎得,出餐嘅一位高瘦蓄短髮女士,前一刻笑住同同事傾計,面對我嘅查詢黑哂面,拎住外賣袋扔係我面前,留意返,係扔。我只係拎外賣,無要求過其他嘢,請問你惡乜?諗唔到理由要幫襯lu
其實食過幾次,印象一直都唔錯,價錢合理味道又不錯
今日再到訪,不論食物定服務都真係覺得垃圾!

食物:
1. 芝士牛堡,漢堡扒勁硬,0肉汁。
2. 薯條份量少左1/3

服務:
無服務可言
2. 出餐處嘅人係到做乜呢?食!提!子!

諗唔到理由要幫襯lu

TakeAway