2017-02-23 5732 views
今晚星期四$218 任飲任食放題,最特別可以有清酒同蒸鍋,小小枱擺放整齊,我們2個人,都有個細鍋,。當然6個人有另一個size,當然要黎試下啦,我們分別叫左蝦,蜆,扁貝,金菇,肥牛,鮮尤。 蒸蝦好爽口,蝦新鮮,鮮尤好鮮味,蒸鮮尤好特別,另外金菇蒸完好爽口,同火鍋口感不同,菇味濃些。鮮尤好吸引另外有蟲草杞子雞件,滑嫩有雞味放題加埋蒸鍋實在開心,可以除了火鍋另一重選擇,如果有長輩就更加適合,男女老幼各自點菜,在餐廳內所見,很多一家人來食,我們食最貴8點鐘,都係$218收費。 蒸金菇爽口,口感比火鍋更好。刺身夠凍,厚切。三文魚肉質柔軟,白吞拿比較薄身,赤貝爽口鮮甜(可以追加),象拔邦都很有口感,甜甜的(可以追加),甜蝦中size,鮮甜(可以追加),鯛魚肉質結實,彈牙,螺肉爽口,雪味比較重。天婦羅熱辣辣炸起,我們選了蝦,南瓜,日本蕃薯,都好脆好薄。串燒:雞翼- 咸咸地香口;牛舌燒得剛好,軟綿綿牛味濃;鹽燒豬腩片,油份迫了出來,燒得香脆。XO醬爆墨魚咀,辣辣地好適合送酒。另外飲品除了普通汽水,更有竹庶水,茉莉蘋果茶,楊協城涼粉爽,烏龍茶比較特別,甜品都係任食的,有雪米糍(綠茶味道,香芋味道,雲尼

蒸鍋
鮮尤好吸引
另外有蟲草杞子雞件,滑嫩有雞味

蒸蝦
蒸金菇爽口,口感比火鍋更好。
蒸金菇
刺身
天婦羅熱辣辣炸起,我們選了蝦,南瓜,日本蕃薯,都好脆好薄。

XO醬爆墨魚咀,辣辣地好適合送酒。

另外飲品除了普通汽水,更有竹庶水,茉莉蘋果茶,楊協城涼粉爽,烏龍茶比較特別,甜品都係任食的,有雪米糍(綠茶味道,香芋味道,雲尼拿味道);雪糕就雀巢(紅豆,朱古力,雲尼拿),真係218的大滿足。

如果大家早一點入坐2百都不用就食到了!見到午餐放題都係150左右,旺角區工作有福了!

蒸肥牛
蒸鮮尤