2019-01-31 408 views
踏入2019年,24蚊已經買唔到m記嘅優惠套餐了,不過慶幸嘅係我仲可以用呢24蚊買到另一種快樂“一串牛雜、一串大腸,喺度食,搵隻碟一次過裝住“成為咗我最近每次黎都必講嘅對白,因為呢度嘅牛雜、炸大腸係我食過最好食嘅,宜家幾乎食到上癮。一定要叫佢攞碟裝住,如果唔係佢將牛雜放在公用鐵盤上,就感覺唔太衛生牛雜夠曬大件而且彈牙,真係我食過最大件嘅牛雜,最重要係冇蘿蔔!因為我覺得明明叫牛雜但俾埋我蘿蔔嘅話,成件事會好搵笨。淡淡嘅果皮香再淋上芥辣,惹味到極,宜家諗到都流口水炸大腸味道會鹹d,所以我每次都係食完牛雜先食,佢最出色嘅地方係出面脆,入面夠彈。淋上芥辣,青辣味融合炸大腸嘅騷香,天衣無縫。我食過其他店嗰d,入面淋曬,口感就唔好。呢間口感同味道都係一流的!不過今次有dd失望嘅係佢唔係即炸,以前明明係即炸嘅,宜家只係預先炸好,所以我覺得唔夠熱希望之後都係死守呢個價錢吧,在百物騰貴嘅年代,用24蚊買到呢仲快樂,真係好難得