2019-05-23
啦啦啦啦啦~ 食到好野就係開心~ 好簡單~ 旺角廣華街出名多小食店 ~ 的確~真係好多正野食架~ 今次想分享既係呢間小店 一薯~ 大概長時間都係由兩個人組成的辛苦檔~ (PLEASE SUPPORT!!!) 因為係平日下午時間 所以靜D ,所以得閒同老闆娘傾下計~ 我係睇到佢地有段影片先識搵呢間野的~ 之後就開始傾~ 老闆娘係黎自荷蘭~ 佢目的都係想帶到外國風薯條 比香港街坊品嚐下~ 結果一食 真係好好味呀~ !!~ 從來係香港未食到過的風味@.@ 我點的是櫻花蝦+芝麻味長薯條~ ($36)便宜 大大份!~! 老闆娘仲好好咁 問我洗唔洗落埋紫菜粉試下呀? 再香口d架~ 口感真係再上多一個層次! 正 無得彈呀!!! 然後我又試左小小沙嗲粉~ 都ok夾架~ 唔覺辣~ 好食~ 真心希望大家多多支持呢間母子2人小店啦~ ^^ i will be back....~!!!!!
旺角廣華街出名多小食店 ~ 的確~真係好多正野食架~
然後我又試左小小沙嗲粉~ 都ok夾架~ 唔覺辣~ 好食~