2023-04-14 143 views
🚩 Chill 輕食300kcal 做gym之前見有少少肚餓,又唔想食啲咁Heavy嘅嘢🫠俾我喺荔枝角搵到間寶藏健康餐,成餐飯計埋都唔夠300卡路里,減脂期就岩曬~每日慳到500卡路里,一個星期就輕一磅㗎啦‼️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈chill light meal Set B $98✨Chill 優質曲奇味蛋白杯 空肚更加容易吸收蛋白質,所以食住食之前飲番杯一杯都有10g蛋白質,但又唔會有以前飲蛋白粉嗰種奇怪嘅味道蛋白杯裏面有蒟蒻粒,啫喱飲完都有少少飽腹感啦✨香煎素小牛扒蕎麥麵 估唔到依個素牛扒都幾好食,食落真係有肉嘅質感蕎麥麵QQ彈彈,用咗少量胡麻醬撈,香氣十足依個主食先佔150-200卡✨Chill級沙律沙律係烤南瓜同埋西蘭花🥦南瓜烤完之後,甜度提升了不少✨Chill排毒爆脂茶茶一向就可以燃燒脂肪,加埋蘆薈就有埋排毒效果6卡的美味~
🚩 Chill 輕食300kcal
🌈chill light meal Set B $98
✨Chill 優質曲奇味蛋白杯
空肚更加容易吸收蛋白質,所以食住食之前飲番杯
一杯都有10g蛋白質,但又唔會有以前飲蛋白粉嗰種奇怪嘅味道
蛋白杯裏面有蒟蒻粒,啫喱
飲完都有少少飽腹感啦

✨香煎素小牛扒蕎麥麵
估唔到依個素牛扒都幾好食,食落真係有肉嘅質感

蕎麥麵QQ彈彈,用咗少量胡麻醬撈,香氣十足
依個主食先佔150-200卡

✨Chill級沙律
沙律係烤南瓜同埋西蘭花🥦
南瓜烤完之後,甜度提升了不少

✨Chill排毒爆脂茶
茶一向就可以燃燒脂肪,
加埋蘆薈就有埋排毒效果
6卡的美味~