2023-06-01 29 views
之前見呢間飲品好靚 所以今日收左工黎呢度試下 叫左兩個dinner set $398/p + 兩杯野飲✨香煎北海道刺身級帶子帶子好大粒好嫩 新鮮彈牙😋 個紅酒莓香泡沫都特別地夾👍✨香煎法國鵝肝 個鵝肝夾埋個包同啲洋蔥蕃茄食fresh 好多 一啲都唔覺漏🤤 個包仲有啲牛油香😋✨南瓜湯好香濃南瓜味 好飲😋✨海鮮湯有好多蜆 濃味啲會更好✨燒味噌甲羅燒蟹肉意大利飯 啲蟹膏同明太子撈左落個飯度超級好食 啖啖飯都好香蟹膏味😋😋😋 極度推薦鍾意食蟹啲朋友仔試✨勃根地燉和牛牛面頰 意式肉米糕個和牛牛面頰燉得唔錯👍 腍得黎有牛味😋 個玉米糕幾特別 外脆內似鬆糕咁 好香芝士味 我幾鍾意食 仲有佢個紫薯溶都好香好味😋😋🍹3D 拉花 $88我地揀左柴犬 整得超級靚 勁逼真😍😍😍😍😍😍 我十分喜歡 勁唔捨得飲 非常打卡able👍👍👍👍👍👍👍 芝麻味都幾香☕️招牌貓頭鷹玫瑰熔岩特調拼配朱古力 $68非常香濃嘅朱古力味 配上淡淡嘅玫瑰清香🥰🥰最後仲有甜品畫上完美嘅句號🥰🥰 總結所有野食都好食 野飲仲要好靚添😍 環境都舒適 服務好好 💰晚餐人均$~442

✨香煎北海道刺身級帶子
帶子好大粒好嫩 新鮮彈牙😋 個紅酒莓香泡沫都特別地夾👍