2021-12-19
好搞笑,話說今日本身約左人打麻雀,點知臨時個frd甩底,3缺1無得打,咁就唯有照係個度食飯🤣.平時真係唔會係類似雀會既地方食飯,因為覺得野食唔好食又大煙味,但可能因為呢度係新開張無耐,所以打理得好靚同埋好整齊,每4個人就有間獨立房,就算唔打麻雀都可以當包間房食飯👍🏻超正 ,間房四四正正有啲仲有獨立廁所,之後麻雀枱上面會鋪檯食飯,仲有電視睇🤣.重點真係史無前例地食過最好食既打麻雀地方,原來老闆請咗四個大廚特登煮野食,所以價錢合理得黎,係真心好有大排檔質素👍🏻👍🏻👍🏻.🍴咕嚕肉 $108份量夠,外脆內嫰,最緊要唔會得肥膏無肉食,喜歡佢個酸甜味剛剛好,不會太酸。最特別係加埋喬頭一齊炒,酸酸甜甜好正。.🍴椒鹽雞軟骨 $58小食價錢既椒鹽雞軟骨,但都一樣咁多👍🏻面層薄薄炸粉香脆可口,曬上少少椒鹽粉。.🍴荔芋臘味煲 $98芋頭先炸過再炆,芋頭炆到岩岩好淋身,加上臘味既惹味炒埋一齊再落煲,惹味又餸飯👍🏻.🍴咸魚雞粒炒飯 $78白飯都好似10幾蚊,叫炒飯抵食,炒到乾身得黎唔會太油,唯獨係鹹魚味唔夠重,如果再濃啲就正啦🤣.我影左少少裡面既環境,如果人多仲可以包間有卡拉OK既麻雀房,如果平時打麻雀既話單鐘
🍴咕嚕肉 $108
🍴椒鹽雞軟骨 $58
🍴荔芋臘味煲 $98
🍴咸魚雞粒炒飯 $78
我影左少少裡面既環境,如果人多仲可以包間有卡拉OK既麻雀房,如果平時打麻雀既話單鐘就$148(6點後),如果套餐既就包4個餸同6小時麻雀都係$1180✅ 我去完已經即刻book左下星期再黎。