2022-06-10 528 views
雞脾由細食到大,下午茶如果有炸雞脾餐都會揀炸雞脾🤣位於九龍灣既懷舊快餐店,開左40年,相信住個頭既街坊都聽過!宜家由第二代經營,並繼續沿用一班老伙計,係疫情下同附近既大集團同新興既兩餸飯等競爭下繼續堅持炸出最靚既雞脾🍗係等我隻雞脾途中,當日都有好多客人出出入入,最近阿Bob林盛斌都有去幫襯添,睇得出呢度既雞脾好受歡迎🤩不過留意返,店內得三張枱仔⚠️.今次下午茶時段黎到,揀左個炸雞脾茶餐雞脾+腿治 HKD32雞脾可選生炸或者滷水,咁緊係揀生炸雞脾啦!雞脾即叫即炸,炸至金黃色;大家都知出面個d越黎越細隻,而呢隻仲大隻過我個手掌🤯就咁睇面頭都feel到佢好juicy,食落啖啖肉而又唔會覺得成口油,正!腿治就比較dry,如果搽多少少牛油好似好d🤔套餐再跟杯飲品,個茶餐夠曬飽~希望呢間老字號快餐店可以撐過疫情,加油!.日月星快餐地址 |九龍灣牛頭角道15-19號嘉和園8號地下

今次下午茶時段黎到,揀左個炸雞脾茶餐

雞脾+腿治 HKD32

希望呢間老字號快餐店可以撐過疫情,加油!
日月星快餐
地址 |