2019-06-29
我哋呢班火鍋愛好者得知尖東間德興火鍋五個半鐘火鍋放題 人頭一杯movenpick $199 ,究竟咩事🤩🤩🤩酒樓當然好坐啦,又夠闊落,服務周到👍👍火鍋湯底多選擇!揀咗海底椰豬筒骨鍋。任食都真材實料,超多豬骨粟米海底椰很清甜仲有啲香葉!呢個真心正😋新鮮配料超級😍多,海蝦又大又新鮮!爽口彈牙有鮮甜,我諗我哋一行四人應該食咗50隻😂😂😂魷魚,水魷,鵝腸係火鍋嘅好拍檔!爽口新鮮,慢慢食慢慢傾仲有啤酒汽水添😬😬真係飲啤酒都抵番😅😅肉類方面,牛肩脊最重牛味,高質,最好味😋😋豚肉又唔錯喎,一啲都唔鞋!而且油脂分布均勻,食得出係高質貨😍😍其他配料是自助的,蔬菜粟米調味任君選擇食幾多夾幾多,啱晒樣樣都想試吓嘅我😂😂最後一人一杯moven pick 雪糕 🍦真係擔心老闆會唔會蝕錢呢🤣🤣🤣今次食完已經即刻約下次再嚟!實在太低啦🤗🤗🤗加埋一$219食足六個鐘飲足六個鐘😏😏
酒樓當然好坐啦,又夠闊落,服務周到👍👍
肉類方面,牛肩脊最重牛味,高質,最好味😋😋