2018-07-18 517 views
每個月都會約返中學同學聚舊加食好西。今次經同事介紹呢間東北菜,話抵食又好味就一早月頭book定月中去食!建議大家都係早少少訂位,如果大家想食片皮鴨,記得記得記得要同係book位果陣講埋留鴨比你!仲有盡量都唔好walkin 因為真係好多人等。我地4個人訂左位好快就入到去。入到去好肚餓,即刻叫野食!叫左個秋葵好健康同好開胃紅油抄手🤗🤗少少麻少少辣禁最重要o即片皮鴨 我地4個人叫左一隻 有兩盤上面禁排o既鴨🤗🤗🤗差d食唔哂,鴨超香又夠油香又夠鴨味,肥瘦適中。最重要只係298$比起其他地方cp值爆高!d青瓜條蔥絲同餅皮都好新鮮有口感同熱辣辣!之後仲叫左餃子同抄薯絲,都十分抵食。最後食左個豆沙鍋餅,呢個同出面街唔同,薄薄地同脆脆地 好似食豆沙餅乾禁好得意整體黎講絕對會再去食過,因為味道真係唔錯同抵食🤗🤗🤗

入到去好肚餓,即刻叫野食!
蒜蓉秋葵

叫左個秋葵好健康同好開胃
紅油抄手

紅油抄手🤗🤗
少少麻少少辣禁
北京填鴨

豆沙鍋餅

整體黎講絕對會再去食過,因為味道真係唔錯同抵食🤗🤗🤗

2018-06-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
蒜蓉秋葵
紅油抄手