幫襯左佢個大閘鞋放題,餐廳環境算闊落,枱面放上的餐牌有特色,BNO為餐牌封面。餐廳的有主題,樓梯係個打卡位。放題包兩個小菜,6點入座即刻落單,但淨係上左刺身,遲過我到嘅其氣檯都上曬熱食,我地催左2次單都無,結果到6:30仍然未有主菜同蟹,仲要半個鐘後先同我地講無酸菜魚,最後叫左香煎蓮藕餅同黃酒煮雞,但黃酒索雞淡而無味,雞肉好嚡,唔建議。主角大閘蟹放題,餐牌寫住有蜆,蒜蓉蠔,小籠包。一樣又係入座個陣唔講,隔成20分鐘,中間催單都話"有有有",我地都見住其他人keep 住出卜卜蜆,轉頭突然又同我地講無曬蜆。等咗半個小時,終於上大閘蟹,點知原來要自己係檯蒸,6點入座,差唔多7點先食到蟹,體驗都幾差。慶幸係D 蟹都正路,雖然細隻但算好食嘅,痷仔蟹都多膏鮮甜。蒜蓉蠔肥大鮮味。但小籠包就普通同皮厚。總括嚟講呢間餐廳,呢個價錢有蟹蜆蠔鮑魚係幾吸引,但不會是首選,因為配套差,D生海鮮放我地檯自己蒸,但又唔夠鋏,無生熟分離,變左我每次放完海鮮落爐都要去洗手。