2015-04-29 398 views
ig食評通常女友寫, 今次我出馬~  除左食物, 體驗係我concern0.0我第一次去7080 韓風味濃~服務我比5粒星~ 叫人叫左大約十五六次, 都即到。xDD一黎到 最靚既豬腩肉好吸引~ 因為我同女友都覺得靚到好似假既咁~ 燒埋仲好食~  staff 見我地笨手笨腳都主動幫手~宜家學識左燒野食~xDD   要食!!相反, 牛肉就有點遜色! 普通, 色沉, 多次韓燒, 都係食豬始終比較妥當!!平時食餐廳海鮮拼盤係我最驚一項, 1. 要新鮮  2. 都係要新鮮! XDD 淆底, 本來唔想叫, 同行者想食就叫~點知係我滿意的一項~  鮑魚全都係超超超超新鮮~ 活的!蝦~ 睇圖知幾大~ 食係爽的!  海鮮拼盤, 有誠意~  $398 但我覺得性格比高~ 食過海鮮就明要食!另外女友未黎已經話要食的鰻魚~ 我食鰻魚經驗都係軟身, 甜~點知食左有驚喜~  講唔講好呢~ XDD 講左咪無驚喜囉~食落去係爽口~  味帶輕甜~ 必食!拿~ 上面呢兩條係我地燒的! 先燒硬身, 再上4層甜醬油!  D staff 見到話我地燒得好好~我都覺得真係燒得好好~ xDD如果肚餓可以叫個SHAKE SHAKE
我第一次去7080
韓風味濃~
服務我比5粒星~ 叫人叫左大約十五六次, 都即到。xDD

最靚既豬腩肉
燒埋仲好食~  staff 見我地笨手笨腳都主動幫手~
宜家學識左燒野食~xDD   要食!!

相反, 牛肉就有點遜色! 普通, 色沉,
多次韓燒, 都係食豬始終比較妥當!!

淆底, 本來唔想叫, 同行者想食就叫~
點知係我滿意的一項~  鮑魚全都係超超超超新鮮~ 活的!
要食!
海鮮拼盤
點知食左有驚喜~  講唔講好呢~ XDD 講左咪無驚喜囉~
食落去係爽口~  味帶輕甜~ 必食!
韓式海鰻
拿~ 上面呢兩條係我地燒的!
我都覺得真係燒得好好~ xDD

如果肚餓可以叫個SHAKE SHAKE 飯~  有得玩下, 味道唔係驚喜~ 醫飽男生的肚仲要點一兩客, 穩陣

我同女友個別排左個名次~  排左先知一樣的xDD
1.  韓式鰻魚
2.  鮑魚(海鮮拼盤)
3.  又有最靚既豬腩肉

牛肉, 自行考慮。

ig
datewivfood
2015-04-27
$300 (Dinner)
最靚既豬腩肉
海鮮拼盤