即將要出返病房去一個新嘅地方,接受新嘅挑戰😂上路前約咗大學同學出嚟食返餐好嘅🤤我哋叫咗$398嘅2小時𝐴5和牛放題(除咗𝐴5亦都有幾款𝐴4和牛)一開始嘅時候會先送上海鮮船(額外送俾每位食客)~有甲羅燒、虎蝦、帶子、生蠔、鮑魚 (虎蝦同生蠔可以之後再自己落單叫),店員會先講解每一樣點燒同燒幾耐,但感覺佢好趕,講得勁急😂😂😂海鮮每樣都好新鮮,當中我最鍾意鮑魚同帶子🤤另外第一次試甲羅燒,幾新鮮嘅一個配搭,不過我本身唔特別好蟹,所以唔特別評價了~登登登凳!主角𝐴4-𝐴5和牛😍一上到嚟,每一件嘅油花同顏色都好靚!唔會有溶唔切雪嘅問題(不過我哋食最尾一輪)每一款牛上面都有張紙仔標明返嗰款係咩牛,而當中我哋最推薦嘅係⭐️𝐴4鹿兒島黑毛和牛肩胛⭐️𝐴5鹿兒島黑毛和牛牛薄裙⭐️𝐴5鹿兒島黑毛和牛貝身肉食落最嫩同埋油花分佈最靚而嗰會淨係得油脂當中牛薄裙嘅油脂最重,食落真係入口即溶🤤❤️即使係第二轉再落單,𝐷牛嘅質素依然高其他放題嘅刺身同食物選擇唔算太多,但刺身都好新鮮,個鮑片好鮮甜😂😂另外推薦個炸鮮奶同清酒煮蜆~不過最唔滿意嘅位就係一路食一路都覺得好趕,食到一半無啦啦個店員就走過嚟收起哂我哋嘅調味料,呢下真係呆咗
即將要出返病房去一個新嘅地方,接受新嘅挑戰😂
上路前約咗大學同學出嚟食返餐好嘅🤤

一開始嘅時候會先送上海鮮船(額外送俾每位食客)~

登登登凳!主角𝐴4-𝐴5和牛😍
⭐️𝐴4鹿兒島黑毛和牛肩胛
⭐️𝐴5鹿兒島黑毛和牛牛薄裙
⭐️𝐴5鹿兒島黑毛和牛貝身肉
食落最嫩同埋油花分佈最靚而嗰會淨係得油脂
當中牛薄裙嘅油脂最重,食落真係入口即溶🤤❤️

即使係第二轉再落單,𝐷牛嘅質素依然高

其他放題刺身同食物選擇唔算太多,但刺身都好新鮮,個鮑片好鮮甜😂😂另外推薦個炸鮮奶同清酒煮蜆~

不過最唔滿意嘅位就係一路食一路都覺得好趕,食到一半無啦啦個店員就走過嚟收起哂我哋嘅調味料,呢下真係呆咗,唔明點解唔可以食完先收lol
嗰陣仲有成差唔多一個鐘先𝑐𝑢𝑡單lol
2020-10-30
$437 (Dinner)