2022-01-31
朋友2個月前訂了位,並於1月30日22年去JW食lunch buffet。現在疫情嚴峻,朋友驚不去食,叫我代佢去食。環境高檔,座位寬敞舒適。冷盤:凍蟹、青口、大蝦等等。又大又鮮甜正。魚生和壽司:此間refill.好快,不會被人拿晒要等至有得食,魚生好多款,有馬刀背,壽司立即手做比你,正。中式:有花膠,龍躉,四季豆,菜心,乳鴿,填鴨,蒜蓉煎蝦,白切雞等等。我食了3轉花膠,卽是6大片,6件蒜蓉蝦,填鴨啲鴨皮外脆肉嫩滑。整體食物嚟質素係好味嘅。甜品:各式各樣嘅蛋糕,有葡撻、焦糖燉蛋、朱古力cake、紐約芝士cake等,我真係花多眼亂,唔知點揀嚟食,味道唔係超甜,正。雪糕:有出名嘅Häagen-Dazs ice cream,我最愛嘅朱古力味和士多啤梨味。多野食,好難訂位,$548圓一位,加一,有恆生,HSBC.白金卡,85折。如果疫情解禁,要食dinner buffet。因為有龍蝦食。
環境高檔,座位寬敞舒適。
冷盤:
凍蟹、青口、大蝦等等。又大又鮮甜正。
魚生和壽司:
中式: