2020-08-27
Lobster & Red Prawn spaghetti 🍝•龍蝦夠爽口啖啖肉,意粉質地都算OK,做到掛汁,不過朋友話應該意粉可以再硬番少少,因為欠缺回彈力,個汁係fushion 既做法,加左紅燈籠椒和辣椒做意粉汁,食落係開胃嘅,不過用個辣汁好似嘥咗個龍蝦,如果換轉用個龍蝦汁或者蕃茄汁,應該會令到呢個意粉更加出色!.Wagyu beef & Gruyere cheeseburger 🍔•和牛漢堡,medium , 除咗和牛,包裡有煙肉,芝士,生菜,仲有青瓜伴碟,食漢堡包當然漢堡係最重要啦,第一啖食落覺得冇乜味原來呢個漢堡包裏便佢冇加任何醬汁,其實食漢堡包個醬汁係好緊要,即刻要落返啲用嚟點薯條嗰啲黑松露醬先係漢堡包嘅味道,個漢堡包包皮我覺得一半未算係吸引,食完個包就食埋半碟嘅青瓜酸酸地冇咁漏,我有薯條配黑松露醬好食!今次用eatigo 訂枱,食物傳單全單價,確實係抵嘅!.☕️ 每次嚟呢度都係要飲佢嘅 macchiato因為係全香港最好飲既一間,個奶打得非常好,咖啡同個奶比例搞得非教得,鍾意飲咖啡必試