2024-06-06
夜晚約咗屋企人喺Airside食飯,早咗放工未夠鐘又有少少肚餓,就去咗Oasis Place地鋪happy hour一下,成間舖頭好開陽,我哋揀咗坐出面,落緊毛毛雨但有cover涼涼地幾舒服Chicken Quesadillas $145兩個人叫一份Quesadillas做下午茶嘅話分量啱啱好,軟身嘅粟米餅夾住蕃茄雞肉,落咗少少墨西哥調味料帶微微辣味開胃,當然唔少得墨西哥式莎莎醬、牛油果同乳酪AIR MAIL $68 (HH)呢杯cocktail用dark rum、lime juice、蜜糖,再加少少prosecco,少少sparkling令rum味更突出,蜜糖同青靈酸酸甜甜好易入口FRESH POMEGRANATE FIZZ $58 (HH) 夏天必飲Fizz! 入面有新鮮石榴肉同薄荷葉,好清新,打卡仲好靚😆
Chicken Quesadillas $145
AIR MAIL $68 (HH)