成日去Musea行街經過呢間都好想食😍😍 今次終於book到!加上好多KOL去食呢間 而且裝修方面都幾靚,係Arts mix cafe 🍽️ 👩🏻‍🎨最適合我呢D打卡影相既人啦🙆🏻‍♀️我同朋友兩個人叫左個season’s greetings限定既套餐 +另外仲加左$58 飲藝術打印朱古力🍫☕️ send你簡左既相比店員 就可以幫你打印係朱古力上面~~ 我就簡左三眼仔圖個set 包左湯方面今日係南瓜湯: 飲落去好幼滑, 上面落左D橄欖油+麵包糠, 仲有少少黑椒粒, 好香好開胃🧏🏻‍♀️帶子蝦沙律: 因為叫左2人餐, 所以分別有蝦同帶子各2位, 師傅將帶子煎得岩岩好, 唔會太鞋亦唔會太生, 食落去鮮味十足, 而蝦肉亦都好大舊, 食落去好好彈牙, 用牛油煎香左既海鮮, 真係好好味。而蔬菜方面, 配少量黑醋醬一齊食, 亦都好味~Main 方面簡左焗原隻波龍: 龍蝦肉新鮮彈牙, 而且龍蝦頭亦都有大量蝦膏, 食落去有少少甘甜, 真係好好味! 另外仲有手指薯條, 薯仔皮烤得好香脆, 微微鹹香, 亦有少量蔬菜, 可以中和返之前既飽膩感!最後,,有個甜品拼盤, 有tiramisu, pancake配朱古力雪糕
最適合我呢D打卡影相既人啦🙆🏻‍♀️

最後,,有個甜品拼盤, 有tiramisu, pancake配朱古力雪糕, 每樣甜品都唔會覺得好甜~ 樣樣野都好精緻, 貴精不貴多~為呢餐飯畫上完美句號

飲品方面, 亦都係呢間餐廳既賣點, 因為可以將自己中意既圖案印上去! 印出黎真係好逼真, 好精緻! 我就揀左朱古力, 個底係凍既~ 另外亦都有coffee選擇架!