👫呢間Cafe開係澳牛附近,店內裝修簡單有型,有壁畫同黑膠唱片痴係牆上面😍 而且格局仲好吸引,主打Burger😝一一一一一一一一一一一一一一#檸檬蜜糖酸忌廉薯條 <$36>薯條夠曬熱,面頭淋左蜜糖酸忌廉醬😆味道酸酸甜甜咁,幾開胃👍🏻但係得面頭嘅薯條有醬,底層個啲完全無🙁.#炸軟殼蟹蝦漢堡 <$118>漢堡好大份,夠兩個人食🍔入面有鮮蝦、菜、蕃茄同原隻軟殼蟹🤓漢堡上淋上酸酸地嘅汁,係芒果番茄汁嚟🧐味道同出面食嘅漢堡好唔同,成個感覺好清新😛軟殼蟹比汁浸到淋身,唔太香脆,但係完全無油膩感,唔知係咪關酸酸甜甜嘅醬汁事呢🤔.#英式全日早餐 <$118>入面有煙肉、牛肉腸、炒蛋、茄汁豆同蒜蓉包😝蒜蓉包偏硬同無乜蒜蓉味😫炒蛋比較滑身,好香蛋味,個人比較喜歡濃味啲嘅煙肉😚.#LindemansApple <$58>好有青蘋果味,入口比較酸澀,酒味都幾重🤨一一一一一一一一一一一一一一👾驚喜指數:❗️❗️❗️🔙翻撻指數:❗️❗️(5個❗️最高)一一一一一一一一一一一一一一💑提提你:▪️10% Service Charge
👫

#檸檬蜜糖酸忌廉薯條 <$36>
薯條夠曬熱,面頭淋左蜜糖酸忌廉醬😆
味道酸酸甜甜咁,幾開胃👍🏻
但係得面頭嘅薯條有醬,底層個啲完全無🙁

#炸軟殼蟹蝦漢堡 <$118>
漢堡好大份,夠兩個人食🍔
入面有鮮蝦、菜、蕃茄同原隻軟殼蟹🤓
漢堡上淋上酸酸地嘅汁,係芒果番茄汁嚟🧐
味道同出面食嘅漢堡好唔同,成個感覺好清新😛

#英式全日早餐 <$118>
入面有煙肉、牛肉腸、炒蛋、茄汁豆同蒜蓉包😝
蒜蓉包偏硬同無乜蒜蓉味😫
炒蛋比較滑身,好香蛋味,個人比較喜歡濃味啲嘅煙肉😚

#LindemansApple <$58>
好有青蘋果味,入口比較酸澀,酒味都幾重🤨

👾驚喜指數:❗️❗️❗️
🔙翻撻指數:❗️❗️
(5個❗️最高)
💑提提你:
▪️10% Service Charge