2023-07-08
茶茶Go 旺角登打士街43P-43S號鴻輝大廈地下9B號舖開返關個個人都北上, 打邊爐仲要反代購美食回香港。 有次朋友請了的食個肉鬆小貝, 自此就愛上了。國內缺略是太多沙律醬, 食兩口就好油好滯。香港都有手搖茶飲店出了自家製的, 我覺得更好食。一盒4件, 肉鬆小貝是由蛋糕, 中間是一層沙律醬, 外層邊就舖滿了厚厚的肉鬆松。個蛋糕體好夠鬆軟, 食入口口感濕潤, 而那層厚厚的肉鬆, 咬一下很香甜, 對我本身喜歡吃海綿蛋糕同肉鬆的人, 真是一吃愛上, 我同行朋友見我買,佢都忍唔住買了一盒回家品嚐。$35 草莓蜜雪見沙,奶味草莓沙冰,顏色靚,有真果肉有莓香,飲入口極之清涼。茶茶Go仲有台式手搖SHAKE SHAKE TEA, 私點了人氣LIST上的#香港美食 #hkfood #hkfoodie #yummy #foodporn #delicious #cuisine #restaurant # #restaurant #茶Go #肉鬆小貝
旺角登打士街43P-43S號鴻輝大廈地下9B號舖
香港都有手搖茶飲店出了自家製的, 我覺得更好食。