2022-08-24 138 views
今日唔想返屋企食,近近地去啟德食個dinner先☺️ 之前聽朋友講Burger's Friend Forever好好食,但佢一直都開係將軍澳,唔太近我🙈 見佢呢排開左黎啟德,當然唔好錯過~ 今次食左2️⃣個套餐,加$25可以配薯條/薯格/沙律同汽水🥤或加$33可配番著條/洋蔥圈/一口芝士/雞粒同汽水~🍖水牛城雞肉漢堡+沙律+汽水 $103麵包嘅口感外脆內鬆軟,但對比平時食開嘅漢堡包,呢度嘅包就比較甜,同出面嘅有啲唔同,幾特別,不妨試吓🤩 而雞扒淋上水牛城辣汁,唔會太辣,幾惹味😋如果覺得邪惡可以加配套餐,嗌返個沙律中和返😙而且分量都唔少㗎😛🍔經典芝士漢堡+薯格+汽水 $100每日新鮮出爐,漢堡扒有成3️⃣cm厚,肉汁鮮嫩,非常濃郁,材料都好豐富,包括蕃茄🍅、生菜🥬、芝士🧀等,面包微甜,烘底,有口感🤤 非常出色👍🏻 我地仲叫左薯格,份量超級多,炸得香脆😎 總括而言 (5個🧡係最高)好味指數 : 🧡🧡🧡🧡🤍服務態度 : 🧡🧡🧡🤍🤍環境打卡 : 🧡🧡🧡🤍🤍回頭指數 : 🧡🧡🧡🤍🤍📍 Burger's Friend Forever (Kai Tak)🏢 九龍城啟德沐泰街9號嘉峯匯地下5號鋪🕗 星期一至日

🍖水牛城雞肉漢堡+沙律+汽水 $103

🍔經典芝士漢堡+薯格+汽水 $100

總括而言 (5個🧡係最高)
好味指數 : 🧡🧡🧡🧡🤍
服務態度 : 🧡🧡🧡🤍🤍