2024-04-21
✨銅鑼灣·Beyond Coffee & Bar✨ @beyondcoffeebar 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹今日終於去左試銅鑼灣呢間藝術感滿滿的cafe☺️巧遇姜b就黎生日連cafe都加入左KT元素,可以一路欣賞藝術展品一路享受食物的驚喜🩷店主好用心介紹開店的概念和與多間慈善機構合作,亦給予好多機會給有特殊照顧需要人士融入社會,今日真係獲益良多🤗我嗌左all day breakfast,入面有炒蛋、煙肉、蘑菇、香腸、沙律、多士、煙三文魚,營養均衡又唔會太油膩,好適合朝早食☺️特製桃桃cheese cake,有姜b 25歲生日畫花架😆~入口即溶又鬆軟,滿滿芝士香濃味包圍著成個口腔亦都唔會好漏,好中意呢種質感🩷最後就係daily special 「濤」桃黑月coffee,店主話特登為飲唔到好濃咖啡的姜糖調配架!桃味咖啡掛耳包沖調再加入香橙果肉,第一次飲咁有層次的咖啡,而且沒了咖啡的苦澀味,但仍保留咖啡的香味,真的很驚喜🩷🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸📍地址:銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下8號舖(銅鑼灣地鐵站A出口.步行4分鐘 時代廣場後面)
▫️營業時間:星期一至日 09:00-18:30▪️美味指數
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
今日終於去左試銅鑼灣呢間藝術感滿滿的cafe☺️
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
📍地址:銅鑼灣耀華街21號華耀商業大廈地下8號舖(銅鑼灣地鐵站A出口.步行4分鐘 時代廣場後面) ▫️營業時間:星期一至日 09:00-18:30
▪️美味指數:😋😋😋😋😋
▪️餐廳環境:✨✨✨✨✨