2016-07-17 566 views
今晚睇完電影,又唔係太肚餓, 所以就同友人上左常樂食少少野。打開本餐牌, 大部分貼曬白色貼子,只有一部分可以選擇, 最終選了一個艇仔粥和較安全的薑蓉炒芥蘭。 果然無令我意外, 個艇仔粥鹹到無朋友,個芥蘭油淋淋不再話下,個味道甜到心裏狂叫OS, 心中不禁概嘆原來富臨酒家的薑汁芥蘭已經算不錯。 到埋單時, 我好奇問張會員卡後面寫的生日優惠咩意思, 之後個服務員詢問完上級後, 示意生日優惠可享有8折,之後佢再問我有無會員卡, 我示意有, 轉頭她突然示意因為消費太低,所以不能有任何折扣,包括會員卡(9折)。 我當場呆一呆, 冷笑一下, 全場並沒有示意最低消費, 會員卡更沒有列明最低消費才可享有折扣。今次真係大開眼界,第一次見識到如此小家的食館。 味道差, 服務態度差,特別是那個盤髻已上年紀的女人態度非常惡劣。 最討厭那些無品的餐廳永不再光顧
,個芥蘭油淋淋不再話下,個味道甜到心裏狂叫OS
。 最討厭
那些無品的餐廳