2021-11-08 162 views
同老婆結婚紀念日,見到唔少好評就一早訂枱,同埋小朋友上去食上到去發現環境擠迫,地方又唔乾淨,叫人抹左兩次張枱都仲係癡立立,地下又污糟張枱放咗光波爐之後已經冇咗一半,要左世子牛盛,十零分鐘黎左第一輪冇味嘅刺身同海鮮拼盤同第一輪跟既牛肉,全枱已經冇晒位,羊架要經要放上其他野上面,羊架係唔錯嘅,海鮮每枱唔同,貝殼類人地見有青口同鮑魚,我就係花甲仔十零隻,牛肉都係冇牛味同鞋,將肉同海鮮放咗上光波爐之後,落單叫第二轉既肉,跟手40分鐘先到,但唔齊野。第三轉肉都係要差不多30分鐘先有小食係大約一小時後叫,最後無到過送嘅醬油蝦係用草蝦整冇食到,但聽到隔離枱話冇味完全好似冇醃過咁仲有半個鐘左右叫我埋單先,無問題,但計左我4個大人,我話好明顯我呢度兩大兩小,跟手拎返張單出去改,隔咗15分鐘再有新單到,收我1223,比完錢走人,出咗去行街半個鐘突然醒起佢應該收多左錢,大人318,小童198,連加一應該1135.2,不過有冇拎單,所以老婆費事走返上去,早d返屋企俾小朋友沖涼早啲瞓好過老實講全晚無食過啲乜嘢,我係唔夠飽,而且只係覺得好熱因為個爐個位好近,家用光波爐都係留返屋企用算數,真係唔應該拎嚟做生意食完餐
同老婆結婚紀念日,見到唔少好評就一早訂枱,同埋小朋友上去食
小食係大約一小時後叫,最後無到過
食完餐咁嘅烤肉搞到到喉唔到肺,第二日中午結果去食一次牛角放題,即刻頂晒我哋全家人嘅癮
我唔知係真係我唔好彩,嗰晚情況先咁惡劣,但係開始對OpenRice嘅食評充滿懷疑🤔全晚嘅服務又奇怪,基本上你同佢講完嘢係唔會覆你,叫親任何嘢都係嗌你等等,要叫兩至三次先至會理你
認真講,我就冇下次,你哋諗吓
2021-11-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner