2018-10-03 39 views
早排喺日本食過吉列牛之後一試難忘,於是知道銅鑼灣開咗間吉列牛既專門店後,就專乘同屋企人過嚟試下。星期六晚既百樂中心好多人嚟食飯,淨係樓下等lift都等咗15分鐘有多,好彩有打電話去餐廳book位,所以唔洗等,但都見到唔少人喺門口等位我地一行四人叫咗一個套餐- 有兩份吉列牛定食+2杯汽水($316)、Kobekyu牛油蜜糖單骨雞翼($65)、Kobekyu秘製蛋卷($68)[唔記得咗影]、肥牛雜菜shabu shabu($88)、日式燒雞釜飯($88)。Shabu shabu、雞翼、蛋卷同飯都幾好食,唯獨吉列牛就有少少失望,肉質一般始終同喺日本食差咗dd,不過個人認為呢個價錢嚟講其實都幾抵,仲可以加($98)添食啵!整體來說都係唔錯既,而且份量都好足夠,男女都應該食得飽姐

整體來說都係唔錯既,而且份量都好足夠,男女都應該食得飽姐

2018-07-28
Type of Meal