2020-05-30
港島不斷四周Loop既我地...銅鑼灣可以話係我同男朋友既落腳點!!因為無論係各自番屋企定係有人送番屋企都一樣咁方便🙈🙈^_^銅鑼灣既希雲街一路都已經有港島黃店街之稱!宜家仲有兩間新既黃小店加盟!真心💛黃到爆今次黎到位於前藍店既舖位,落户大概一個月既@Lifetoast 生命。有限。工司雖然舖頭細細但夠晒整潔又夠光猛😎🌞🌻情侶們👫/朋友仔👬👭/一支公🕴🏻都好岩黎嘆番個好味😋得黎又夠Chill既吐司🥪🍳快餐啦!燒牛🐮肩胛厚洋蔥温泉蛋🥚吐司🍞配套餐B(吐司🍞+飲品🥤--桂花🌼烏龍茶🍵+精選小食--香辣雞粒)飲品既茶包選用左比較高級的,味道亦好清香!正好可以消滯一下!燒牛肩火侯岩岩好,肉質唔會韌又夠香口!雙重拉絲芝士🧀煙肉🥓滑蛋🥚吐司🥪 配套餐A(吐司🍞+飲品🥤—泰柑桔鮮檸檬🍋梳打+紫薯🍠餅/薯條🍟)芝士🧀控既我表示,一見到就諗都唔諗咁叫左!食落口個一下超級滿足😋😋!後面有張相專登影左個拉絲俾大家睇🙈芝士味雖然唔係超級香濃!不過就同炒得岩火喉既滑蛋🥚非常之夾啦!微微濕潤既滑蛋同芝士融為一體🤣正👍加埋煙肉🥓簡直就係不敗之選啦😋泰柑桔鮮檸檬🍋梳打同上面既茶都一樣,又fresh又消滯!檸檬🍋仲勁多
銅鑼灣既希雲街一路都已經有港島黃店街之稱!
宜家仲有兩間新既黃小店加盟!真心💛黃到爆
今次黎到位於前藍店既舖位,落户大概一個月既
@Lifetoast 生命。有限。工司
燒牛肩火侯岩岩好,肉質唔會韌又夠香口!
芝士🧀控既我表示,一見到就諗都唔諗咁叫左!
泰柑桔鮮檸檬🍋梳打同上面既茶都一樣,又fresh又消滯!檸檬🍋仲勁多勁足料,除左梳打之外,仲可以揀可樂🥤同雪碧添架😗所以真係食多幾件都唔怕食滯呀!!!!
小食方面都係非常出色!新鮮即炸,食落脆卜卜😋仲一D都唔油膩!雞粒唔會太辣岩晒大部分人既口味,而紫薯餅用料超足,咬一啖就會見到入面紫得好離譜💜💜👍
温馨提示一下💛❤️可以既話盡量早D去!因為舖頭雖然收9:30pm..但係售完即止架!唔想撲空,就要快D快D去啦!😛😛😛