2014-04-12 8616 views
說好的呢間(滿屋)都幾旺場聽我老死講呢排好想食放題喎,我本身諗住叫佢去食開個間但佢又扭計,話想試新野,佢就提議食滿屋因為就到大家放工一齊過嚟食答車過嚟啱啱好不過成日想BOOK自己心水嚟食既時候都Full 晒呢次終於都BOOK到開心到笑我哋Book佐8點45分,8點35去到樓下見到職員話要排隊,我同個老死見到條人龍至頭O曬嘴起碼有百幾二百人,心唸咁次有排等,好彩等佐20分鐘終於上到去職員安排我地坐較中間位置,我就覺得都ok,地方唔太大,但可以望晒四方八面,滿足八怪的我吖老死話希望下次坐到卡位,咁睇嚟我要叫多d Friend因為我地餓底關係,二話不說好心急係咁寫野,職員都行得幾快嚟收單,叫d野都叫做嚟齊晒,都無咩點漏放低食物都會輕手,唔會好似之前食果間,求其扔低食物選擇種類都唔錯,刺身都算新鮮同埋厚切,口感都算5錯熟食方面都唔錯,我自己就中意食燒雞軟骨同埋牛舌,都幾香口同入味至於壽司手卷方面,我起碼食到塊紫菜係脆,唔係淋晒,d料都幾足總括而言,呢間我應該會再番兜,希望佢keep住水準,再book到位嚟食!
說好的呢間(滿屋)都幾旺場
聽我老死講呢排好想食放題喎,我本身諗住叫佢去食開個間
但佢又扭計,話想試新野,佢就提議食滿屋
因為就到大家放工一齊過嚟食答車過嚟啱啱好

不過成日想BOOK自己心水嚟食既時候都Full 晒

呢次終於都BOOK到開心到笑

起碼有百幾二百人,
心唸咁次有排等,好彩等佐20分鐘終於上到去

吖老死話希望下次坐到卡位,咁睇嚟我要叫多d Friend
因為我地餓底關係,二話不說好心急係咁寫野,
職員都行得幾快嚟收單,叫d野都叫做嚟齊晒,都無咩點漏
放低食物都會輕手,唔會好似之前食果間,求其扔低
食物選擇種類都唔錯,刺身都算新鮮同埋厚切,口感都算5錯

Other Info. : 雖然係中間位,但都比較逼.如果地方再大些小會舒服好多
2014-04-05
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$260 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers