2015-11-20 1201 views
朋友帶到餐廳話幾好食,再一嘗試。入面環境好好,好岩情侶去。上次朋友食過佢個steak, 大塊又好食, 一D都唔un。入坐後,店員推介燒春雞,我地就立即order因製作時間要20分鐘。再叫左黑松露薯條,煙三文魚溫泉蛋pizza加個忌廉雞肉西蘭花意粉Pizza但唔硬,請教左店員點處理隻蛋, 佢教吉爆溫泉蛋,搽d蛋汁落每件pizza到,大家一定要試下燒春雞一d都唔dry, 係難切。好想用手食 啖啖都好勁肉汁, 果然冇介紹錯 黑松露薯條: 同班朋友一睇就知要叫,大家都想快D有野落下肚。 黑松露同芝士味都好濃, 又脆, 食到個底好多油都唔敢睇, 睇唔到...睇唔到忌廉雞肉西蘭花意粉: 好creamy, 一D都唔膩。意粉唔會太硬或太林, i like.值得試既餐廳
入坐後,店員推介燒春雞
,大家一定要試下
燒春雞一d都唔dry, 係難切。好想用手食
 啖啖都好勁肉汁, 果然冇介紹錯
值得試既餐廳
2015-11-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)