2024-03-09 215 views
啱啱喺附近做好檢查想食清淡啲就搵到呢間素食餐廳,本身都諗住係口淡淡食一餐,點知原來素食都可以咁健康同好味。CWB platter呢個platter真係顛覆我對素食嘅想像就算平時有食開沙律,但係呢一個簡直程係昇華版,營養同埋種類都係更多而且味道好豐富,有甜椒,酸瓜,茄子,各式各樣嘅沙律菜同埋有南瓜籽烤餅以及烤包,而且佢嘅烤蒜鷹咀豆醬同芝麻醬更加話可以話係神來之筆令到成個沙律提升不少。跟住再飲杯美式咖啡,呢杯美式咖啡比起出面好多餐廳都好飲,非常香醇,咖啡味好岩我口味,慢慢享受下餐廳輕鬆同埋歐美嘅環保,年輕氣息。原本仲驚唔飽以及見到係呢間餐廳嘅主打就買咗個wrap,不過轉頭食返仍然風味依然,同樣係素食但係口感同味道唔會令你覺得好單調,食落係好飽足同埋滿足味蕾,對呢間餐廳嘅食物非常滿意絕對要成為我bookmark之一。

CWB platter