2020-07-12 458 views
因為疫情關係,小妹已經閉關左好耐... 而男人眼見疫情好似舒緩左少少,終於批准小妹揀一間餐廳,簡單食一個lunch... 諗左好耐小妹最後揀左燒肉💛由於係屋企,根本無可能食到,太大油煙啦🤦🏻‍♀️小妹揀返之前食過嘅熊本燒肉,原來依家有得lunch放題燒肉,岩晒!Menu同以前差唔多,+$38位仲可以任食和牛!難得出關,小妹梗係加啦!M5和牛,唔算係入口即溶,不過牛味就好香,$38小妹覺得交到貨!任食2個鐘,其實好足夠試晒menu上嘅嘢!除左肉類,小妹特別要點評嘅係油甘魚鮫!!!!超滑超好味👍🏻 完全唔係俾 cheap嘢hae你!甜品依舊有小妹鐘意食嘅抹茶mochi💛💛💛當然仲有雪糕啦💛總括嚟講,小妹覺得水準保持到👍🏻 而價錢仲比以前平左,所以性價比再高左!

任食2個鐘,其實好足夠試晒menu上嘅嘢!

甜品依舊有小妹鐘意食嘅抹茶mochi💛💛💛

當然仲有雪糕啦💛