成日行過都無入內試下今日終於的起心肝試下,order左喇沙見到d餸就是但左,有2粒豆卜切開4件、2隻蝦仔又係切開4件同魚片4件都幾貴$70幾蚊, 好彩聞一聞有好香棷汁嘗一口熱辣辣又覺得幾好味😊,不過都係貴左d唔值,加個跟餐熱飲$6檸檬薏米水唔錯!老細就叫左巴東牛肉黃薑飯嗰outlook好吸引又聞吓先有濃郁咖哩味橙橙黃黃的黃薑飯配合幾件酸菜味道可口牛肉一點鞋同樣都係4件、蝦片略帶林左唔夠脆口,當然跟餐加$10凍檸檬薏米水。今餐如果響中環都算平,但是食這些就貴咗囉!Remark: 一定叫暖水喝一口覺得d水有d味但又試唔出係d咩再試多幾口原來係加咗班籣䈎的味道

今餐如果響中環都算平,但是食這些就貴咗囉!

• 巴東牛肉黃薑飯