2023-05-11 661 views
Aussie Grill By Outback 味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)Bacon Bomb Burger 煙肉大爆炸芝牛肉漢堡 $108一上到枱,有一舊原隻辣椒係咩事😂😂for me: 打卡用only,同埋比想像中薄身🥲但好在個味係好正常唔伏!唔係廉價果隻漢堡,係真。牛肉漢堡😂唔會好乾身☺️幾好味🥳❗️想重點介紹佢個自家製手工薯片,偏厚身,每一塊薯片本身都好夠味,可以話係有啲鹹添,我作為一個重口味愛好者🙋🏻‍♀️我很喜歡❤️但驚太鹹既你地都唔洗擔心,佢有配個醬(應該係蛋黃醬mix沙律醬?😂👀)會中和左個鹹味⭕️yeahhhBtw我地一行4個人一致認同classic burger 仲大/吸引過我叫尼個🥲❤️‍🔥中環翻工lunchtime想食burger可以試下尼間xd❤️‍🔥半快餐店經營模式,自己去counter落單自己揾位,但會有人送餐💜👀❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow me~話比我知你有睇,比啲動力我 ☺️❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
Aussie Grill By Outback

煙肉大爆炸芝牛肉漢堡

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
煙肉大爆炸芝牛肉漢堡